Kinderen en jongeren

Je hebt van alles al geprobeerd, misschien wel verschillende instanties bezocht, hebt op regulier en/of alternatief gebied van alles geprobeerd en toch blijft je kind ‘klachten/problemen’ houden. Dan kan de Luisterkind Methode wellicht een oplossing bieden.

Voor wie?
– Voor kinderen en jongeren met angsten
– Voor kinderen die niet willen slapen
– Kinderen die last hebben van nachtmerries
– Voor kinderen die vaak in bed plassen
– Voor kinderen en jongeren met woedeaanvallen
– Voor kinderen en jongeren die onzeker zijn (gebrek aan zelfvertrouwen)
– Voor huilbaby’s
– Kinderen en jongeren die last hebben van allergieën, eczeem of andere huiduitslagen
– Voor ouders die handvatten willen (bijv. voor hoog gevoelige kinderen)
– Voor geboorteverwerking (traumatische bevalling)
– Voor kinderen die niet graag naar school gaan
– Voor alle hulpvragen van ouders, kinderen en jongeren

Een afstemming op je kind kun je altijd aanvragen. Hiervoor hoeft je kind geen klachten/problemen te hebben. Je kan een afstemming ook aanvragen om even wat meer inzicht in je kind te krijgen.

Werkwijze:
Als luisterkind-werker stem ik af op zielsniveau, lees Luisterkind Methode. Via een foto maak ik verbinding met het kind en geef ik het kind de gelegenheid om via schrift te zeggen wat er gaande is in zijn/haar leven. Dit gebeurt op afstand, het kind hoeft niet naar mijn praktijk te komen. Bij de aanvraag van een afstemming mag je alle hulpvragen stellen die er zijn. Tijdens de afstemming probeer ik deze vragen mee te nemen. Het kind beslist welke vragen er beantwoord worden en wat er als eerste aanbod komt. Vaak komt dit wel overeen met de vragen die ouders hebben. Tijdens een afstemming kijken we hoe we de hulpvragen kunnen oplossen en welke handvatten er gebruikt kunnen worden. Van de afstemming maak ik altijd een verslag. Deze ontvangen ouders via de e-mail. Het contact verloopt digitaal. Een afstemming kan vaak gelijk al effect hebben en veel rust brengen.

Aanvragen:
Alleen de ouders kunnen een afstemming aanvragen op hun kind. Opa’s, oma’s, juffen, ect kunnen dit niet. Als ouders zijn gescheiden en co-ouderschap hebben dan moet er toestemming zijn van beide ouders om een afstemming aan te vragen. Kinderen die de leeftijdgrens van tien jaar hebben bereikt moeten toestemming geven voor een afstemming. Als ouder(s) mag je niet een afstemming aanvragen zonder toestemming van een kind dat tien jaar of ouder is.

Wil je een afstemming aanvragen, meer informatie of twijfel je of het probleem van jouw kind verholpen zou kunnen worden met een afstemming? Klik dan op contact.

Ik ben geen dokter en ik kan geen ziektes of aandoeningen verwijderen. Ook stel ik geen diagnoses. Bij twijfel over de gezondheid van je kind, is het verstandig eerst contact op te nemen met je huisarts.