Luisterkind Methode

Voor dat ik de opleiding luisterkindwerker had gevolgd, had ik nog nooit van de begrippen luisterkindwerker en afstemming gehoord. Wat ben ik blij dat ik deze begrippen nu wel ken. De Luisterkind Methode is namelijk een prachtige methode. Een methode voor iedereen die gehoord wil worden (zelfs voor ongeboren kindjes).

De kracht van een luisterkind afstemming zit hem (de naam verklapt het al) in het luisteren. Als luisterkindwerker laat ik je weer naar je gevoel luisteren. Als coach en traumatherapeut weet ik wat luisteren kan brengen; namelijk heel veel. Door alle hectiek van deze tijd en alle prikkels die wij krijgen te voorduren is gehoord worden heel belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor je kind. Tijdens een afstemming wordt er contact gemaakt op zielsniveau en wordt er geluisterd. Het klinkt als een zweverig concept, iets wat ik niet ga ontkennen. Maar dat er veel mee bereikt kan worden is een ding wat zeker is. Tijdens mijn opleiding heb ik meer dan vijftig afstemmingen gemaakt en daardoor met eigen ogen gezien wat een afstemming met en voor iemand kan doen. Het brengt jou en/of je kind namelijk daar waar het heen wil.

Als luisterkindwerker maak ik verbinding op zielsniveau. Hierdoor kan  ik vraagstukken beter belichten. Tijdens dit contact (de afstemming) kijken we samen wat voor eventuele struikelblokken er zijn, wat hiermee gedaan kan worden en welke handvatten er voor jezelf zijn of voor jou/jullie als ouder(s). Maar ook wat er te plekke geheeld mag worden.

Een afstemming gebeurd altijd op afstand. Ik werk alleen met een foto. Dit betekent dat jij en/of je kind niet naar mijn praktijk hoeven te komen.  Dit scheelt jou weer (reis) tijd. Op afstand klinkt ook weer zweverig, maar toch ken je dit misschien al. Bijvoorbeeld de band tussen moeder en kind. Wetende dat je kind niet lekker is of dat er iets speelt, zonder dat het uitgesproken is. Dit gebeurd allemaal in de energie en door verbinding te maken. Ouders en kinderen hebben bijna automatisch al die verbinding. Ik kan die verbinding als luisterkindwerker ook maken, dit met jou en/of je kind. Maar ook het gevoel dat er soms iets speelt, dat stemmetje dat zegt; ‘er is hier iets niet pluis’. Allemaal tekenen dat er in de energie iets is gebeurd. Gevoelige mensen kennen dit zeker. Dit zijn voorbeelden om je te laten zien dat het daadwerkelijk kan.  Ik ben namelijk iemand die bewijs nodig heeft.  Het concept is helaas lastig te verklaren, daarom deze  voorbeelden. Wat mensen niet kennen, vinden ze eng. Een angst voor het onbekende kunnen we ook wel zeggen, een angst voor wat meer kan zijn.  Want dat er meer is weten we diep van binnen ook wel.

Je kunt een luisterkind-afstemming aanvragen voor:
Kinderen
Volwassenen

Klik op bovenstaande doelgroep voor meer informatie. Ook kunt u voor meer informatie contact opnemen.

Klik op tarieven voor de kosten van een afstemming.