Volwassenen

Loop je vast? Zit je niet lekker in je vel? Weet je niet meer wat je nu precies wil? Kom hierachter door een afstemming aan te vragen volgens de Luisterkind Methode. Klik hier voor meer informatie.

Voor wie?
– Iedereen die kampt met angsten
– Slaapproblemen/last van vermoeidheid
– Last van stress
– Last van een depressie
– Last van allergieën, eczeem of andere huiduitslagen
– Last van een negatief zelfbeeld/gebrek aan zelfvertrouwen
– Last van een traumatische gebeurtenis (bijv. traumatische bevalling)
– Als je vast loopt en niet meer weet waar je voor staat, wat je nu precies wil
– Niet lekker in je vel
– Last van onrust
– Uitblijven van een zwangerschap

Een afstemming kun je altijd doen. Hier hoef je geen klachten/problemen voor te hebben. Soms is het fijn om even weer wat meer inzicht in jezelf te krijgen.

Werkwijze:
Als luisterkind-werker stem ik af op zielsniveau. Via een foto maak ik op onderbewustzijnsniveau verbinding en geef ik je de gelegenheid om via schrift te zeggen wat er gaande is in jouw leven. Dit gebeurt op afstand, je hoeft niet naar mijn praktijk te komen. Bij de aanvraag van een afstemming mag je alle hulpvragen stellen die er zijn. Tijdens de afstemming probeer ik deze vragen mee te nemen. Jouw onderbewustzijn beslist welke vragen er beantwoord worden en wat er als eerste aanbod komt. Vaak komt dit wel overeen met de vragen die je hebt. Tijdens een afstemming kijken we hoe we de hulpvragen kunnen oplossen en welke handvatten er gebruikt kunnen worden. Van de afstemming maak ik altijd een verslag. Deze ontvang je via de e-mail. Het contact verloopt digitaal. Een afstemming kan vaak gelijk al effect hebben en veel rust brengen.

Aanvragen:
Je kunt alleen voor jezelf of je kind een afstemming aanvragen.

Wil je een afstemming aanvragen, meer informatie of twijfel je of jouw probleem verholpen zou kunnen worden met een afstemming? Neem dan contact op.
Ik ben geen dokter en ik kan geen ziektes of aandoeningen verwijderen. Ook stel ik geen diagnoses. Bij twijfel over je gezondheid is het verstandig eerst contact op te nemen met je huisarts.