Over mij

Hoi, ik ben Melanie. Geboren in 1989, moeder van Faya (2014) en samen met mijn partner woonachtig in Kerkdriel. Negen jaar heb ik met heel veel liefde en plezier in het speciaal onderwijs gewerkt. Maar door alle ontwikkelingen in het onderwijs voelde deze baan niet goed meer voor mij. Ik kon er voor mijn gevoel niet echt meer voor het kind zijn. Ik wilde graag weer de tijd hebben om echt naar het kind te luisteren en ben daarom de opleiding Kindercoach gaan volgen. Werken met kinderen vind ik geweldig. Hun onbevangenheid, speelsheid en open blik naar de wereld maakt ze zo mooi, maar tevens ook zo kwetsbaar. Juist bij die kwetsbaarheid wil ik kinderen graag helpen.

Naast kinderen, begeleid ik ook jongeren en volwassenen in mijn praktijk. Wat maakt het dat mensen zich op een bepaalde manier gedragen? Waar komt een negatief zelfbeeld vandaan? Waarom raakt de ene persoon wel burn-out en de andere niet? Welke gedachten veroorzaken bepaald gedrag? Allemaal vragen die mij zo ontzettend boeien, dat ik verder ben gaan studeren. Naast coachsessies, behandel ik mensen daarom ook met EMDR.

Ik hoop dat ik je mag helpen om weer tot ‘bloei’ te komen!