Over mij

Graag stel ik mij even aan je voor:) Ik ben Melanie Koenders en geboren op 10-08-1989. Samen met mijn vriend en onze dochter Faya, woon ik in Kerkdriel. Op 05-12-2017 besloot ik een droom waar te maken en richtte ik mijn eigen praktijk op.

Voor het openen van mijn eigen praktijk, ben ik negen jaar lang werkzaam geweest in het speciaal onderwijs. Een prachtige doelgroep om mee te werken, waarvan ik veel heb morgen leren. Met heel veel liefde en plezier stond ik voor de klas. Door alle ontwikkelingen in het onderwijs werd dit helaas minder. Ik kon er voor mijn gevoel niet meer echt voor het kind zijn. Ik wilde graag weer de tijd hebben om echt naar het kind te luisteren en ben daarom de opleiding Kindercoach gaan volgen. Werken met kinderen vind ik geweldig. Hun onbevangenheid, speelsheid en open blik naar de wereld maakt ze zo mooi, maar tevens ook zo kwetsbaar. Juist bij die kwetsbaarheid wil ik kinderen graag helpen.

Naast kinderen, begeleid ik ook jongeren en volwassenen in mijn praktijk. Wat maakt het dat mensen zich op een bepaalde manier gedragen? Waar komt een negatief zelfbeeld vandaan? Wat maakt het dat de ene persoon wel burn-out raakt en de andere niet? Welke gedachten en overtuigingen veroorzaken bepaald gedrag? Allemaal vragen die mij zo ontzettend boeiden, dat ik verder ben gaan studeren. Tijdens mijn coachsessies kan ik PSYCH-K® en/of EMDR inzetten.

Ik hoop dat ik je mag helpen om weer tot ‘bloei’ te komen!