PSYCH-K®

Met PSYCH-K® pak je belemmerende overtuigingen aan, doorbreek je gedragspatronen en creëer je een zo stressvrij mogelijk leven. Een overtuiging is jouw waarheid en kan je ook wel een hele sterke mening noemen. Overtuigingen zorgen voor gedragspatronen. Wij hebben ons iets aangeleerd, wat voortkomt uit onze overtuigingen. Bijvoorbeeld; ‘’de overtuiging dat een bepaald gedragspatroon goed voor ons is’’, ook al is dat niet zo en weten wij dat bewust wel, maar onderbewust niet. Overtuigingen zitten opgeslagen in ons onderbewustzijn. Ons onderbewustzijn heeft met 95% de regie over ons leven en is dus heel krachtig en bepalend. Ons bewustzijn daarin tegen heeft maar met 5% de regie en is dus helemaal niet zo krachtig. Vandaar dat je bewust wel iets kan willen, maar je steeds terugvalt in een oude gewoonte of gedrag. Met behulp van PSYCH-K® is het wel mogelijk gedragspatronen, belemmerende overtuigingen, angsten en stress weg te halen in het onderbewustzijn.

De K in PSYCH-K® staat voor Key oftewel sleutel. Het is de sleutel om meer regie over jouw leven te krijgen en om jouw brein te her programmeren. De sleutel om de belemmerende software op het onderbewustzijn te veranderen naar een ondersteunde software. Maar ook om meer rust, energie, zelfvertrouwen en een verbeterde gezondheid te creëren. Dr. Bruce Lipton (een wereldberoemde celbioloog) heeft onderzoek gedaan naar de werking van cellen. Hij kwam tot de ontdekking dat overtuigingen, de activiteit op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Kortom overtuigingen hebben een zeer grote invloed op ons leven. Daarom is het belangrijk dat wij zoveel mogelijk ondersteunde overtuigingen in ons systeem hebben staan. In het boek, ‘’De biologie van de overtuiging’’ onderbouwt Dr. Bruce Lipton dit alles aan de hand van wetenschappelijke ervaringen.

Hoe werkt PSYCH-K®? Tijdens een PSYCH-K® sessie worden overtuigingen getest aan de hand van spiertesten. Uit onderzoek is gebleken dat de spierspanning in iemand zijn arm aan kan geven of een persoon een overtuiging wel of niet gelooft. Doormiddel van de verschillende balansprotocollen, worden overtuigingen in iemands onderbewustzijn getransformeerd. Als iemand stress ervaart is er sprake van een slechte verbinding tussen de linker en rechterhelft. Angst, belemmerende overtuigingen, onzekerheden, emotionele en/of lichamelijke klachten zijn allemaal vormen van stress. Het transformatieproces wordt in een PSYCH-K® sessie gedaan door een balansprotocol die weer verbinding creëert tussen de beide hersenhelften. Tijdens een balansprotocol maken wij gebruik van de kwaliteiten van beide hersenhelften en laten wij het onderbewustzijn en het bewustzijn weer op één lijn komen met elkaar.

PSYCH-K® werkt zeer goed bij stress, angsten, een negatief zelfbeeld, doorbreken van gedragspatronen, trauma’s, ect. PSYCH-K® is voor zeer veel hulpvragen geschikt. Wil je weten of PSYCH-K® iets voor jou en/of je kind is? Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.