Een jaar verder..

Een jaar geleden op 5 december 2017 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Wat vond ik dat een spannend moment. Mijn droom om een eigen praktijk op te richten werd ineens werkelijkheid. De eerste stap was gezet. Een mooier Sinterklaascadeau kon ik mijzelf niet geven. In januari 2018 opende ik officieel de deuren van mijn eigen praktijk; ‘Praktijk Groei tot Bloei’.

Op mijn Facebook zette ik toen de tijd de tekst; ‘je moet doen waar je goed in bent. Voor mij is dat anderen mensen in hun kracht zetten’. Ik kan terugkijkend op afgelopen jaar met heel veel trots zeggen dat ik veel mensen weer in hun kracht heb gezet. Iets waar ik echt heel trots op ben.  Iedere dag vind ik het nog een voorrecht om mensen te mogen helpen. Een prachtige baan die ik met heel veel liefde en plezier uitvoer. Dat mensen het vertrouwen in je hebben is zo’n geweldig gevoel. Ik ben zeer trots op al mijn cliënten en ze ook zeer dankbaar voor het gestelde vertrouwen in mij.

Ik had en heb nog steeds een duidelijke visie voor mijn praktijk. Mijn visie is om iedereen (weer) in zichzelf te laten geloven. Dat kinderen, jongeren en volwassenen leren wie ze nu eigenlijk zijn, waar ze voor staan, wat hun waardes zijn en vooral zichzelf (weer) leren te accepteren. Dat ze goed genoeg zijn en er mogen zijn. Iets wat voor sommige mensen als heel vanzelf sprekend klinkt. Helaas door vele negatieve overtuigingen ervaren mensen dat anders. Doormiddel van EMDR en coachsessies keren wij deze negatieve overtuigingen en leer jij en/of je kind om (weer) in jezelf te geloven en jezelf te accepteren. Maar ook bij angsten, (hoog) gevoeligheid, eetstoornissen, rouwverwerking, lichamelijk klachten en depressie begeleid ik mensen. Kortom iedereen die even niet lekker zit in zijn of haar vel. Voor meer informatie klik op kinderen, jongeren of volwassenen.

De praktijk blijft zich verder ontwikkelen. Het afgelopen jaar heb ik een nieuwe opleiding gevolgd en ook in de toekomst blijf ik cursussen en opleidingen volgen die goed aansluiten bij de visie van mijn praktijk. Daarnaast lees ik ook veel boeken die gericht zijn op gedachtenpatronen, psychologie en de mens in zijn geheel. Voor 2019 liggen er mooie plannen klaar. Zo wordt er gekeken naar mogelijke samenwerkingsverbanden en ligt er een plan klaar om in het voorjaar van 2019 een nieuwe workshop te geven. Mooie uitdagingen allemaal.

Wil je weten wat Praktijk Groei tot Bloei voor jou en of je kind kan betekenen?
Neem dan eens een kijkje op mijn website of neem contact op.
Alvast een fijne Sinterklaasavond gewenst:)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.